Αρχική arrow ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Η απόλυτη εξομολόγηση του Αλέν Ντελόν: Σιχαίνομαι αυτή την εποχή, φεύγω χωρίς λύπη Εκτύπωση E-mail
14.01.18

Ένας από τους διασημότερους γάλλους ηθοποιούς, ο Αλέν Ντελόν, δηλώνει ότι θα φύγει «από αυτόν τον κόσμο χωρίς να νιώθει λύπη», σε μια συνέντευξη - απολογισμό που δημοσιεύεται σε ειδικό τεύχος του Paris Match που είναι αφιερωμένο στα 60 χρόνια της καριέρας του.

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Έφυγε» ο Τζίμης Πανούσης - Toν πρόδωσε η καρδιά του Εκτύπωση E-mail
13.01.18

«Έφυγε» ο Τζίμης Πανούσης - Toν πρόδωσε η καρδιά του - Media Σοκ έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο, η είδηση του θανάτου του Τζίμη Πανούση.
Ο 64χρονος τραγουδοποιός και ηθοποιός υπέστη νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου νέο καρδιακό επεισόδιο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στον Ερυθρό Σταυρό με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μυστήριο με τον μέχρι σήμερα άγνωστο πίνακα του Ελ Γκρέκο -Διχάζει τους ειδικούς Εκτύπωση E-mail
12.01.18

«(Θεία) Επίσκεψη» Λίγοι τυχεροί δημοσιογράφοι ήσαν εκείνοι που είχαν την τύχη να δουν την περασμένη Τρίτη για πρώτη φορά τη «(Θεία) Επίσκεψη».
Εναν πίνακα που φέρεται να έχει φιλοτεχνήσει ο Ελ Γκρέκο για το παρεκκλήσι σε μία εκκλησία του Τολέδο, που είχε παραγγείλει η γνωστή μαικήνας Ισάβελ ντε Οβάλιε, η οποία είχε παραγγείλει και άλλα έργα στον Δομήνικο Θεοτοκόπουλο.

Τελευταία ανανέωση ( 12.01.18 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Το Χόλιγουντ φοράει τα μαύρα του και μοιράζει Χρυσές Σφαίρες Εκτύπωση E-mail
05.01.18

womenblack1 Κυριολεκτικά «total black» θα είναι η ατμόσφαιρα στις φετινές Χρυσές Σφαίρες, καθώς οι κινηματογραφικοί και τηλεοπτικοί αστέρες αναμένεται να ντυθούν στα μαύρα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον τυφώνα των σεξουαλικών σκανδάλων που έχει ξεθωριάσει τη λάμψη του Χόλιγουντ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πρεμιέρα της ταινίας «Καζαντζάκης» του Γιάννη Σμαραγδή στη Νέα Υόρκη Εκτύπωση E-mail
17.12.17

Νεα Υορκη

Πρεμιέρα της ταινίας «Καζαντζάκης» του Γιάννη Σμαραγδή στη Νέα Υόρκη

Από τη Νέα Υόρκη ξεκίνησε το διεθνές «ταξίδι» της πολυαναμενόμενης ταινίας του σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή «Καζαντζάκης». Η Avant Premiere της ταινίας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου  στο New York Institute of Technology και ήταν αφιερωμένη  στον Νίκο & Κάρολ Μούγιαρη, εις μνήμην του γιού τους Αλέξη Μούγιαρη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Χριστούγεννα στο Μουσείο Ντίκενς -Τη Βικτωριανή κατοικία που έζησε ο παραμυθάς Εκτύπωση E-mail
03.12.17

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 25 Φεβρουαρίου, φωτογραφία: dickensmuseum.com Χριστούγεννα έρχονται και ως εκ τούτου το μουσείο Ντίκενς στο Λονδίνο γιορτάζει και αποφάσισε να βάλει τα καλά του, αφιερώνοντας μια έκθεση στο πιο διάσημο έργο του Βρετανού συγγραφέα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Βρήκαν αρχαίο στάδιο σε ανασκαφή κοντά στο Κάιρο -Πώς το συνδέουν με τον Μέγα Αλέξανδρο Εκτύπωση E-mail
08.11.17

Εκεί οι νέοι της Αιγύπτου εκπαιδεύονταν στον αθλητισμό, φωτογραφίες: AP images Έναν χώρο, που θυμίζει Ελλάδα στα αρχαία της στάδια, έφερε στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη στην περιοχή Ουάτφα της Αιγύπτου (κάπου 100 χιλιόμετρα από το Κάιρο).

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το Μουσείο Μετάξης στο Σουφλί συνεργάζεται με το αντίστοιχο Εθνικό Μουσείο της Κίνας Εκτύπωση E-mail
31.10.17

Υπεγράφη σύμφωνο Συνεργασίας του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς με το Εθνικό Μουσείο Μετάξης της Κίνας. Η Πρόεδρος του ΠΙΟΠ κ. Σοφία Στάϊκου και ο Διευθυντής του Εθνικού Μουσείου Μετάξης της Κίνας, κύριος Feng Zhao, υπέγραψαν στις 18 Οκτωβρίου στο Χανγκτσόου της Κίνας Σύμφωνο Συνεργασίας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Παγκόσμιος Πρωταθλητής ο Λ. Πετρούνιας για δεύτερη συνεχόμενη φορά Εκτύπωση E-mail
08.10.17

petrounias1-thumb-large-thumb-large Εισαγωγή χρυσού θα κάνει και από το Μόντρεαλ ο Λευτέρης Πετρούνιας. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης κατέκτησε στον τελικό των κρίκων το δεύτερο χρυσό μετάλλιο από παγκόσμιο πρωτάθλημα και είναι αήττητος από τις 18 Απριλίου 2016.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο οικουμενικός συγγραφέας Νίκος Καζαντζάκης, έλεγε πως η ζωή του ορίζεται από τα ταξίδια και τα όνει Εκτύπωση E-mail
05.10.17

Ένα πλήθος εκλεκτών ηθοποιών πλαισιώνουν τους Στάθη Ψάλτη-Οδυσσέα Παπασπηλιώπουλο Αυτά τα μονοπάτια ακολούθησε και η νέα ταινία του Γιάννη Σμαραγδή «Καζαντζάκης» και μετά από ένα συναρπαστικό ταξίδι γυρισμάτων διάρκειας 6 μηνών στην Κρήτη, την Αθήνα, την Αίγινα, τη Νότια Γαλλία, το Βερολίνο και τη Βιέννη θα αρχίσει η προβολή της στις αίθουσες στις 23 Νοεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 70 - 92 από 402

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote